2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Trabzonspor: 2 - Denizlispor: 0

Trabzonspor, rakibi karşısında sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor. Turkcell Süper Lig'deki hedeflerinden erken kopan, ancak geride kalan maçlarına prestij maçları olarak bakan bordo-mavililer, sahasında puan kaybı yaşamak istemiyor. En son sahasında ligin 19. haftasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 2-1 yenilen Trabzonspor, 75 gündür Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yenilmiyor. Evindeki son 4 maçın 3'ünde galibiyet, 1'inde sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, Bursaspor, Kasımpaşa ve Kayserispor'u 2-1 yenerken Vestel Manisaspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

Canlı anlatım

90'+3 Maçın son bölümüne 3 duraklama dakikası eklendi.
90'+3 Ve karşılaşma noktalanıyor: Trabzonspor 2 - Denizlispor: 0. Bir dahaki canlı anlatımda yeniden buluşmak ümidiyle...
90'+2 Selahattin kendi geliştirdiği pozisyonda çaprazdan sert vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.
87' Oyuncu değişikliği Mustafa Keçeli Tolga Seyhan
86' // ŞUT // Trabzon: 5/15 - Denizli: 5/11

76' Oyuncu değişikliği Carlos Alberto Engin Memişler
75' Oyuncu değişikliği Barış Memiş Sayed Moawad
74' Denizlispor takımı pas yapmakta, oyun kurmakta bir hayli zorlanıyor.
74' Sarı Kart Mustafa Keçeli
73' Tayfun topu rakip yarı alanda bir süre sürdükten sonra uzak mesafeden yerden sert bir vuruş yaptı. Ancak kaleci Hamidou, üzerine gelen bu topu tutmasını bildi.
72' Oyun şimdi yeniden başladı.
71' Oyun Denizlispor'lu Güray'ın sakatlığı nedeniyle durmuş durumda. Bu arada tribünlerde dev bir Trabzonspor bayrağı açıldı.
69' Sol kanattan Serhat'ın kestiği falsolu ortaya Fatih Egedik iyi yükselerek vurdu. Top az farkla auta çıktı.
67' Trabzonspor'un Denizli savunmasını az adamla yakaladığı pozisyonda Yattara sağ kanattan hızla sokulduktan sonra içeri baktı ve topu Ayman'a uzattı. Ayman topu gelişine vurdu. Ancak top farklı şekilde üstten dışarı çıktı.

53' ÜÇÜNCÜ GOLE YAKLAŞTI BORDO MAVİLİ EKİP! Barış Memiş sağ tarafta alduğı topu hafif çe dışarıya doğru ortaladı. Bu topa Adnan gelişine çok sert vurdu. Ancak vuruş isabetsizdi.
51' GOL GOL GOL... Barış Memiş'ten enfes bir gol! Yattara, sağ kanattan taşıdığı topu içeriye doğru yerden ortaladı. Bu topu ceza sahasının hemen girişinde önünde bulan Barış Memiş, gelişine mükemmel bir vuruş yaptı ve bu top, üst direğe çarptıktan sonra ağlarla buluştu.
51' Gol Barış Memiş
49' Selahattin'in ırtasına Tayfun bir ters kafa vuruşuyla karşılık verdi. Ancak kaleci Tolga yükselerek bu topa sahip oldu.
46' Karşılaşmanın ikinci devresi, evsahibi takım oyuncularının vuruşuyla başladı.
46' Oyuncu değişikliği Jabi D. Adnan Güngör
45'+1 Karşılaşmanın ilk devresi Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanıyor. İkinci yarıda yeniden görüşmek ümidiyle..
42' GOL GOL GOL... Umut Bulut... Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Ayman, güzel bir hareketle rakibinden sıyrıldıktan sonra sağ taraftan ceza sahasına doğru sokuldu ve sonra da boştaki Umut'u gördü. Umut, müsait pozisyonda kaleci Hamidou'nun sağından topu filelerle buluşturdu: 1-0

42' Gol Umut Bulut
41' Yattara şık hareketlerle ceza sahasına sokulurken yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda da 'Devam' kararı verdi.
38' Güray'ın ortasını alan Fatih Egedik ceza sahası içerisinde sert vurdu. Ancak vuruş isabetsizdi...
34' Trabzonsporlu Barış'la Denizlisporlu Tomas'ın ikili mücadelesinde Barış ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Bordo mavili oyuncular bu pozisyonda penaltı beklediler. Maçın hakemi 'Devam' dedi...

34' Trabzonsporlu Barış'la Denizlisporlu Tomas'ın ikili mücadelesinde Barış ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Bordo mavili oyuncular bu pozisyonda penaltı beklediler. Maçın hakemi 'Devam' dedi...
32' İlk yarının son 15 dakikalık bölümündeyiz...
31' DENİZLİSPOR GOLE YAKLAŞTI... Serbest vuruşla ceza sahasına yapılan ortaya yükselen Musa, bomboş pozisyonda topu kaleci Tolga'ya nişanladı.
24' Yattara'dan aldığı pasta topu gelişine çok sert vuran isim Jabi oldu. Ancak şut isabetsizdi.
21' // TOPA SAHİP OLMA // Trabzon: %58 - Denizli: %42
19' Yattara'nın ceza sahasına yaptığı ortada top kaleci Hamidou'da kaldı.
16' Trabzonspor takımı baskıyı kurmuş durumda...
14' BİR GOL DAHA KAÇIRDI BORDO MAVİLİ EKİP... Gelişen Trabzonspor atağında Denizli savunması topu bir türlü uzaklaştıramayınca topu ceza sahası içerisinde önünde bulan Barış vurdu. Top üst direğin hemen üstünden auta gitti.

13' YİNE GOLE YAKLAŞTI TRABZONSPOR! Yattara topla birlikte sağ taraftan ceza sahasına doğru sokulduktan sonra tehlikeli bir şekilde ortaladı. Savunmadan dönen bu topu Ferhat aldı ve sert vurdu. Top çok az farkla auta çıktı.
12' İLK CİDDİ POZİSYON EVSAHİBİ EKİPTEN! Hasan Üçüncü, orta sahaya yakın bir noktada buluştuğu topu hemen ceza sahası içerisine gönderdi. Bu topu kale ağzında alan Umut Bulut döndü ve vuruşunu yaptı. Kaleci Hamidou topu kornere çeldi.
10' Carlos Alberto'nun çok uzak mesafeden kullandığı frikikte top barajdan döndü.
8' Sağ yan çizgi yakınından kullanılan serbest vuruşla yapılan ortaya Çağdaş iyi yükledi. Kafa vuruşunda top auta çıktı.
7' Trabzonspor takımı oyunu yavaş yavaş rakip sahaya doğru yıkmaya başladı.
4' Jabi 2 oyuncu arasından sıyrılarak ceza sahasına girdikten sonra topun kontrolünü kaybetti. Aut...
3' Bu arada tribünlerdeki az sayıda taraftar da bordo mavili takımı destekliyorlar.

1' Karşılaşma Denizlisporlu futbolcuların vuruşuyla başladı.


STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER:Hakan Özkan, Adil Sinem, Serkan Gencerler

TRABZONSPOR: Tolga, Jabi, Tayfun, Çağdaş, Mustafa, Yattara, Hüseyin, Ferhat, Ayman, Barış, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

DENİZLİSPOR: Souleymanou, Carlos Alberto, Fatih Yiğit, Fatih Yiğen, Musa, Güray, Abraham, Serhat, Çağlar, Selahattin, Christian
TEKNİK DİREKTÖR: Güvenç Kurtar

goal
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 22:22:16
Güncelleme :5 Nisan 2008 Cumartesi 14:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?