3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Trabzonspor'un uçağı arızalandı

TRABZONSPOR'UN UÇAĞI ARIZA YAPTI, KAFİLE DENİZLİ'YE DÖNDÜ

Turkcell Süper Ligi'nde Denizlispor ile karşılaşan Trabzonspor'u Trabzon'a götürecek olan uçağın arızalanması sebebiyle Bordo mavili kafile Denizli'ye geri dönerek otele yerleşti.

Denizlispor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen Trabzonspor, Trabzon'a gitmek için Çardak Havaalanı'na gitti. Trabzon'a saat:21.00'de hareket edeceği belirtilen uçak çalışmasına rağmen teknik bir arıza meydana geldi. Uçaktaki arıza sebebiyle teknisyenler çağırıldığı ve teknisyenlerin arızayı giderdiği öğrenilirken, pilotun devam edebileceklerini söylemesine rağmen, kafilede bulunanlar ve futbolcuların tedirgin olduğu belirtildi. Arızanın giderilmesi sırasında sis çöktüğü ve seferlerin iptal

edilebileceğinin belirtilmesi üzerine Trabzonspor kafilesi Çardak Havaalanı'ndan otobüslerle Denizli Anemon Otel'e geri döndü. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in de içinde bulunduğu otobüs gece saat: 00.30'da Anemon Otel'e girerken, basın mensuplarının otel içi ve bahçesinden görüntü alınmasına izin verilmedi.

Trabzonspor kafilesinin yarın başka bir uçakla Trabzon'a gideceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 01:52:02
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 09:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?