6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Trafik canavarı yine can aldı: 4 ölü

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Denizli’nin Kumavşarı Beldesi yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Antalya’dan Denizli istikametine seyreden polis memuru Adem Kozalan (43) idaresindeki 07 CHV 06 plakalı otomobil, sol ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak, karşı istikamette gelen Aykut Uğur’un (40) kullandığı 35 KMA 27 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrasında araçlar hurda yığınına dönerken, Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Denizlili polis memuru Adem Kozalan ile eşi Ergül Kozalan (38), çocukları Gökhan Kozalan ve diğer araçta bulunan Berkay Uğur (3) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Aykut Uğur, eşi Demet Uğur (37) ve çocukları Berna Uğur (13), Denizli Devlet Hastanesi’nde, Gökhan Kozalan’ın ikiz kardeşi Hakan Kozalan ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kaza yapmamak için çok uğraştığını söyleyen Aykut Uğur, "Aracın sağ, sol yaparak üzerimize geldiğini gördüm. Kurtarmak için her şeyi denedim sonunda da sağ şeride çektim ancak olmadı. Kazada oğlumu kaybettim, çok üzüntülüyüm" dedi.
Çay molası verselerdi kaza yapmayacaklarını dile getiren gözü yaşlı anne Demet Uğur ise "Çocuğum uyuduğu için mola veremedik. Çay molası verseydik, bunlar başımıza gelmeyecekti. Olanlar suçsuz insanlara oldu. Minik yavrumu kaybettim" diye konuştu.

denizli
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2004 Pazar 12:45:30
Güncelleme :14 Kasım 2004 Pazar 16:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?