2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Trafik kazası: 3 yaralı

Denizli'de buz tutan yolda kayan servis aracı, kaldırımda yürüyen çocuğa çarptıktan sonra 15 metre yükseklikten bir evin avlusuna uçtu. Kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. 

Kaza, sabah saat 11.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Hüdai Oral Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.T. yönetimindeki özel bir eğitim merkezine ait 20 B 9138 plakalı servis aracı, buzlanan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen Emre Özer'e (12) çarptıktan sonra 15 metreden Lütfi İhsan Yavuz'a ait evin avlusuna uçtu. Kazada Emre Özer ile avluda bulunan Havva Yavuz ve araçtaki Merve Karaca (18) isimli genç kız yaralandı. Yaralılardan Havva Yavuz ve Emre Özer, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'ne, Merve Karaca ise Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazadan sonra buz tutan yolda gerekli uyarı levhalarını koyarak başka bir kaza olmaması için önlem aldı.
 
Daha önce de birkaç defa evlerinin avlusuna araç uçtuğunu ve hayati tehlike atlattıklarını belirten ev sahipleri, yetkililerden çözüm bulunmasını istedi. Amcasının kızı Havva Yavuz ve diğer yaralı Emre Özer'i kazadan sonra aracın altından çıkaran Burcu Yavuz isimli genç kız, "Aracın Havva ve Emre'ye çarpıp avluya yuvarlandığını gördüm. Araç çocuklarla birlikte evimizin avlusuna yuvarlandı. Çocukları aracın altından ben çıkardım" dedi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralılardan lise öğrencisi Havva Yavuz'un başından yaralanması sebebiyle durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 14:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?