2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Trafik kazası: 3 yaralı

Denizli'de virajı alamayan otomobilin, yol kenarındaki elektrik direğine çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Denizli-Afyon kara yolunda, Afyon yönüne giden Haydar K'nin kullandığı 03 KD 262 plakalı otomobil, Pamukkale Kavşağı'nda virajdan savrularak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle parçalara ayrılan elektrik direğinin altında kalan otomobildeki sürücü Haydar K. ile yanında bulunan Hüseyin K. (33) ve Ramazan K. (42) yaralandı.

Yaralılardan Hüseyin K. ile Ramazan K. Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Otomobilde sıkışan sürücü Haydar K. ise Denizli Belediyesi kırım ekiplerinin çalışmalarıyla otomobilden çıkartılarak Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Parçalanan direk ve enkaz halindeki otomobil, bölgeye gelen teknik ekibin elektrik tellerini kesmesinin ardından kaza yerinden kaldırıldı. Bu arada, kaza yapan otomobilin içerisinde içki şişelerinin bulunduğu gözlendi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Denizli Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Şube müdürü Mehmet Kocatürk, yaptığı açıklamada, kazanın aşırı hız ve alkol nedeniyle meydana geldiğinin anlaşıldığını, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

AA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 11:45:39
Güncelleme :16 Nisan 2008 Çarşamba 11:47:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?