2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Trafik kazası: 6 yaralı

Denizli'de meydana gelen kazada, aralarında Denizli eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet İbanoğlu, eşi ve kızlarının da bulunduğu 6 kişi yaralandı. Mehmet İbanoğlu, sıkıştığı aracın içinden güçlükle çıkarılabildi.

Kaza, Denizli-İzmir karayolu üzerinde meydana geldi. Tatilden döndüğü öğrenilen Denizli eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet İbanoğlu (61) yönetimindeki 20 EE 565 plakalı otomobil, Mehmet Gedik (51) yönetimindeki 06 AZ 7428 plakalı kamyonete arkadan çarptıktan sonra aynı yönde seyreden Salih Yaşar'ın kullandığı 20 TA 642 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası yaralılar çevredekilerin yardımıyla araçlardan çıkarıldı. Aracın içerisinde sıkışan Mehmet İbanoğlu'nun çıkarılması için de yoğun çaba sarfedildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri, aracın ön bölümünü keserek İbanoğlu'nu dışarı çıkardı ve ambulansla hastaneye götürdü.


6 YARALI
Kazada, Mehmet İbanoğlu'nun yanı sıra eşi Leyla İbanoğlu (55), kızları Ece İbanoğlu (18) ve Müge İbanoğlu (21) ile akrabası Mediha Akgün (56) ve diğer araçta bulunan Emine Yaşar yaralandı. Yaralılardan Mehmet İbanoğlu ve Emine Yaşar'ın sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Yaralılar Denizli Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ile Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 19:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?