2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Traktörler yeni satış yerlerine taşındı

Denizli kent merkezinde dağınık halde traktör satışı yapan galeriler, inşaa edilen İzmir Yolu üzerindeki Kumkısık Köyü mevkiindeki Traktör Galerileri Sitesi’ne taşınırken, traktörler de konvoyla yeni yerlerine götürüldü.

Traktör galerilerinin hizmet vereceği Traktör Galerileri Sitesi’nin tamamlanmasının ardından, bugün yaklaşık 100 traktörden oluşan konvoyla traktörler Üçgen Mevkii’nden yeni yerlerine gitti.

Denizli Belediyesi’nin tek noktada toplanma önerisi ile inşa edilen ve yapımı 20 ay süren sitede, 40 esnafın modern bir ortamda satış yapacağı belirtildi. Taşınma işini toplu halde konvoy oluşturarak yapma kararı alan esnafın düzenlediği organizasyona Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan da katıldı.

Traktör satıcıları, tüm traktörlerini konvoy halinde yeni yerlerine götürdü. Geçmiş yıllarda kent merkezinde dağınık halde bulunan traktör galerilerinin tek bir noktaya taşınması fikrini getirdiklerinde esnafın bu öneriye sıcak baktığını belirten Osman Zolan, “Kent giriş çıkışlarında yaptığımız düzenlemelerin bir parçası olan galerilerin tek bir noktada toplanması fikri nihayet gerçekleşti. Şimdi traktör satışı yapan esnafımız daha rahat bir ortamda satış yapabilecek. Müşterileri ise araç alımında alternatifleri değerlendirerek kolay seçim yapabilecekler. Her şeyden önemlisi Denizli’ye yakışır bir mekan hazırladık. Alt yapı, üst yapı ve imar işlerinde elimizden gelen yardımı yaparak esnafımızın ihtiyaçlarına karşılık verecek bir ortam oluşturduk” dedi.

Kumkısık Köyü Mevkii’nde yapılan Traktör Galerileri Sitesi’nin yaklaşık 2 milyon 800 bin TL’ye mal olduğu belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 17:15:24
Güncelleme :4 Temmuz 2009 Cumartesi 17:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?