2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Transferi gençler belirleyecek

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, genç oyuncuların performansına göre transfer politikalarının netlik kazanacağını söyledi.

Denizli Merkez Gençlik amatör takımında futbola başlayan, 3 yıl Emsan Şirinköyspor, 11 yıl Denizlispor ve 3 yıl Karşıyaka'da forma giydikten sonra teknik direktörlüğe başlayan Ali Yalçın, Denizli Belediyespor'u amatör ligden önce 3. Lig'e, sonra da 2. Lig'e çıkarmasının ardından bu sezon Denizlispor teknik direktörlüğüne getirildi. Kulüple 5 yıllık mukavele imzalayan Yalçın, Denizlispor'u layık olduğu yere getirmek için çalışacaklarını söyledi. Yeni sezon öncesi altyapıdan gelen ve kiralık olarak diğer takımlarda forma giyen 24 genç oyuncuyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yalçın, "Bu oyunculardan takıma yararlı olacağını düşündüklerimizi A takıma alarak, sezon öncesi kampa götüreceğiz. Bu oyuncuların sayısı henüz kesinleşmedi. Büyük bir ihtimalle yarın bunları tespit edip, 1 Temmuz'da toplanacak A takıma dahil edeceğiz" dedi.


Şu ana kadar stoper ve ön libero mevkiinde 2 Brezilyalı futbolcuyla anlaştıklarını, bir yabancı santrafor ve bir kalecinin transferi için de çalışmaların sürdüğünü kaydeden Yalçın, "A takıma alacağımız oyuncuların sezon öncesi kamptaki durumlarını gördükten sonra gerekirse yurt içinden transfer yapabiliriz. Bu oyuncularımızın performansı transfer çalışmaları konusunda bize ışık tutacak. Isparta Davraz'da yapacağımız kamp, hem bizim, hem de genç oyuncularımız için çok önemli. Kampta iki hazırlık maçı oynayacağız ve bu maçlarda gençlere yer vereceğiz" diye konuştu.
Pazartesi günü top başı yapacaklarını açıklayan Ali Yalçın, "Programa göre 10 Temmuz tarihinde ilk kamp için Isparta Davraz'a gidecektik. Ancak aşırı sıcaklar sebebiyle bu tarihten önce Davraz kampını başlatabiliriz" dedi.


Denizlispor'u layık olduğu yere getirmek için çalışacaklarını ifade eden Yalçın, "Yıllarca futbolcu olarak hizmet verdiğim Denizlispor'a bundan sonra teknik direktör olarak hizmet vereceğim. Taraftarlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takıma sahip çıkmaları ve desteklerini esirgememeleri. Taraftarlarımız bizim yanımızda olduğu sürece hedeflerimiz her zaman daha da büyüyecek" ifadelerini kullandı.


Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın'ın yardımcılıklarını Hasan Şermet, Tuncay Özbek ve Mustafa Kocakaya yapacak.

..
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 14:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?