3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Tülin hemşire şofben kurbanı

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Acil Hemşiresi Tülin Topçu (37), karbonmonoksitten zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Kiremitçi Mahallesi 1490 Sokak'ta meydana gelen olayda, 2 yıldır Denizli Devlet Hastanesi'nde Çocuk Acil hemşiresi olarak çalışan Tülin Topçu, banyoda olduğu bir sırada karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Emekli astsubay olan eşi Yusuf Topçu tarafından banyoda cansız bedeni bulunan bir çocuk annesi Tülin Topçu'nun ölümü başta ailesi olmak üzere devlet hastanesi çalışanlarını yasa boğdu. Yaşamını yitiren Tülin Topçu için bu sabah görev yaptığı

Denizli Devlet Hastanesi Gülşen Ayaz Çocuk Acil Servisi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene AK Parti Denizli Milletvekili ve Denizli Devlet Hastanesi eski başhekimi Op. Dr. Mithat Ekici, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, başhekim yardımcıları ve hastanedeki sağlık çalışanları katıldı. Tülin Topçu'nun yakınları ve mesai arkadaşları törende gözyaşı dökerken, AK Parti Denizli Milletvekili Mithat Ekici ve Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, hayatını kaybeden hemşirenin ailesine başsağlığı diledi.

Duaların okunduğu cenaze töreninin ardından Tülin Topçu toprağa verilmek üzere memleketi olan Isparta'ya gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 12:16:07
Güncelleme :4 Temmuz 2009 Cumartesi 12:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?