2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Tüp geçit hizmete başladı

Denizli Belediyesi'nin şehir içi ve şehirlerarası yollardaki trafik akışını daha güvenli hale getirmek için inşa ettiği Kayhan Tüp Geçidi hizmete girdi.


Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Denizli-Antalya Karayolu üzerinde 405 metre uzunluğu sahip kavşaktaki son eksiklikleri de tamladıktan sonra yolu ulaşıma açtı. Denizli'nin ilk tüp geçidi olma özelliğine sahip Kayhan Tüp Geçidi, ulaşımda büyük ölçüde rahatlama sağlarken, geçidin alt ve üst yapısının tamamlanmasının ardından, şehirlerarası yol geçitlerine gerekli uyarı ve yön levhaları yerleştirildi.


Geçidin açılmasının ardından ilk yarım saatte dakikada ortalama 5 aracın Kayhan yönüne geçiş yaptığı belirtildi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin seçim öncesi açıkladığı ‘77 Dev Proje” kapsamında yer alan Kayhan Tüp Geçidi”nin tamamı, Denizli Belediyesi mühendisleri ve mimarlarınca planlanırken, geçidin 1 milyon 350 bin TL'ye mal olduğu olduğu kaydedildi..
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 22:35:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Atalay SEZENER IP: 88.253.124.xxx Tarih : 19.06.2009 00:49:42

O tüp geçit öyle bi saçmaki tek araçlık. Araba bi arıza yaptımı yada lastiği patladımı bitti o tünel. Birde kayhandan gelen antalya yoluna doğru taa yse kavşağından geri dönüp geliyor. Eski hali daha güzeldi aslında...