3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Tur getiren acentelere ödül

DENİZLİ'YE TUR GETİREN ACENTELER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Denizli'ye tur getiren seyahat acenteleri ile turizm sektöründe faaliyet gösteren ve Denizli'ye turist getirilmesinde emeği geçen kişi ve kurumların temsilcilerinin ödüllendirileceği belirtildi.

Düzenlenecek ödül töreninin organizasyonu ile ilgili toplantı Denizli Valiliği'nde gerçekleştirildi. Vali Yavuz Erkmen'in başkanlık ettiği toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural ile Colossae, Richmond, Lycus River, Pam, Herakles, Tripolis, Umut Termal ve C&H Otelin temsilcileri katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Pamukkale bölgesine tur getiren acentelere ilgilerinin karşılıksız bırakılmaması, daha çok turistin bölgeye çekilmesi konusunda görüşlerinin alınması ve gelecekle ilgili planlamanın yapılabilmesi açısından böyle bir organizasyonu düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti. Vali Erkmen, yaklaşık 200 civarında acente temsilcisinin yanısıra sektörün içinde yer alan üst düzey kişilerin de geceye davet edileceğini söyledi. 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan ödül töreninin organizasyonunun görüşüldüğü, katılımcıların görüş ve önerilerini sundukları toplantıda, halen 2 milyona yakın turist çeken Denizli'nin bu sayıyı nasıl daha üst noktalara taşıyacağı görüşüldü. 14 Mayıs'ta düzenlenecek olan ödül törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 15:07:03
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 01:48:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?