3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Tur için uçtular

Türkiye Kupası yarı finalinde yarın Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını tamamlayarak bu sabah İstanbul’a gitti.

Ligde başarılı bir grafik çizen yeşil-siyahlılar, Türkiye Kupası’nda finale çıkarak bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Bu sabah kulüp binasında toplanıp, kahvaltı yapan Denizlispor kafilesi, kulüp çalışanları tarafından İstanbul’a uğurlandı. Neşeli ve rahat tavırlar sergileyen Denizlisporlu futbolcular, Fenerbahçe’yi yenerek önce finale çıkacaklarına, daha sonra da kupayı kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Denizlispor’un golcü futbolcusu Ersen Martin, kendilerini çok zor bir maçın beklediğini belirterek, "Rakibimiz geçen hafta Beşiktaş karşısında kötü bir mağlubiyet aldı. Fenerbahçe’yi kendi sahamızda yenmiştik ama bu defa delasmanda karşılaşacağız. Kendi sahalarında iyi oynuyorlar ve sezon başından beri 2 kupa hedefiyle yollarına devam ediyorlar. Bizim hedefimiz kupayı almak. Hocamız sezon başından beri bunu söylüyor. Maçı kazanıp UEFA Kupası’na katılmayı hedefliyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Tek maç olduğu için iki tarafta bütün kozlarını oynayacak. Biz maça hazırız. Umarım galip geliriz. Gol atmayı çok istiyorum ancak kimin gol attığı önemli değil. Camia olarak bu tura ihtiyacımız var" dedi.

Ligde mağlup ettikleri Fenerbahçe’yi kupa da da elemek istediklerini belirten Fatih Egedik, "Çok zor bir maç olacak. Lig maçında iyi bir futbolla galip geldik. Onlar da rövanşı alıp, finale çıkmak isteyecek. Tek maç usulü olduğu için biz elimizden geleni yapıp, finale çıkmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak’ta, zor bir günün ve zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Kupa maçı olması, kısa yoldan Avrupa Kupaları fırsatının yakalanması bizim için bir avantaj. Bu fırsatı değerlendirmeye çalışacağız. Turu geçeceğimize dair inancımız çok fazla. Bu bakımdan, tek vücut halinde birleşip, tek yürek olup bu turu geçeceğiz" diye konuştu.

Yeşil-siyahlı kafile daha sonra otobüsle Çardak Havaalanı’na hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 12:19:11
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 14:57:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?