3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Turizm karnavalı

Denizli’de, Turizm Haftası etkinlikleri kortej yürüyüşüyle başladı. 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu sabah kortej yürüyüşü düzenlendi.

Denizli Valisi Yardımcısı İsmail Demirhan’ın da katıldığı ve Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde başlayan kortej yürüyüşüne, yaklaşık yüzlerce görevli ve vatandaş katıldı.

Turgutlu Mehter Takımı’nın da katıldığı kortej yürüyüşünde, mehter takımının gösterisi büyük ilgi görürken, ev ve işyerlerindeki vatandaşlar balkonlardan dakikalarca yürüyüşü izleyerek alkışladı.

Lise Caddesi ve Gazi Bulvarı’nda devam eden kortej yürüyüşü Denizli Valiliği önünde sona erdi. Denizli Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından çelenk konulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Turgutlu Mehter Takımı valilik binası önünde bir süre marş çaldı.

Bu yıl 29.’su düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün Pamukkale ören yeri ve antik havuz tesisleri önünde kutlama programı düzenlenecek. Yarın, Pamukkale Antik Tiyatro’da sanatçı Kayahan’ın konser vereceği etkinlikler çerçevesinde, Pamukkale turnike ve Pamukkale Müze girişleri 15-22 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2005 Cumartesi 15:45:57
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 13:05:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?