2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Türkçevizyon tam gaz

Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali devam ediyor.

İncilipınar Parkı'ndaki festivalin 3. gününde, TRT Ankara Radyosu sanatçıları sanat müziği sevenlere unutulmaz bir konser gecesi yaşattı.

Vatandaşlar konserlere büyük ilgi gösterirken, dün geceki konserde TRT Ankara Radyosu sanatçıları sırayla sahneye çıkarak sanat müziği eserlerini seslendirdi.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, konserin ardından TRT Radyo Dairesi Başkanı Senol Göka, TRT Ankara Radyo Müdürü Amber Türkmen ve TRT Ankara Radyosu sanatçılarına çiçek verdi.

Şamil Çınar, festivalin 26 Haziran 2009 Cuma günkü bölümünün Pamukkale Antik Tiyatrosu'nda gerçekleşeceğini belirterek, "Ücretsiz festivalimize herkesi bekliyoruz. Cuma günkü programda 16 ülkeden 85 sanatçı, Türkçe şarkılar seslendirecek. Pamukkale Antik Tiyatrosu'ndaki festival için Demokrasi Meydanı, Bayramyeri, Delikliçınar ve Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi girişi ve Kredi Yurtlar Kurumu önünden ücretsiz servislerimiz kalkacak. Pamukkale'ye girişlerden de ücret alınmayacak" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 16:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?