6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Türkiye'nin en çok kazandıran makinesi

Denizli’de Sayısal Loto’da 2 hafta önce 2.5 trilyon liralık büyük ikramiyenin oynandığı makine, bu defa Şans Topu’nda bir kişiye 455 milyar lira kazandırarak, Türkiye’nin en şanslı makinesi oldu.
Denizli Santral Garaj çıkışında bulunan 53 numaralı Vatandaş Büfe, 2 hafta önce Sayısal Loto’da 2.5 trilyon liralık büyük ikramiyeden sonra Şans Topu’nda da büyük ikramiyeyi verdi.
Vatandaş Büfe’deki loto makinesinin oynadığı Şans Topu’nda 5 artı 1’i bilen bir kişi, 455 milyar 689 milyon liralık büyük ikramiyenin sahibi olurken, 2 haftada 3 trilyon liranın üzerinde ikramiyenin dağıtıldığı büfe vatandaşların akınına uğramaya başladı. Sayısal Loto’dan sonra Şans Topu’ndaki büyük ikramiyenin de aynı makine tarafından oynandığını duyan vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren makinede Şans Topu ve Sayısal Loto gibi talih oyunları oynamaya başladı.

Vatandaş Büfe’nin sahibi Hasan Sabri Kaya, dün çekilen Şans Topu’nda bir kişinin bildiği 5 artı 1’in kendi makinelerinde oynanmasının kendilerini de şaşırttığını belirterek, "Bugüne kadar 3’ü Sayısal Loto, 2’si de Şans Topu olmak üzere en büyük ikramiyeler bu makinede oynandı. Şimdiye kadar 5 defada 5.5 trilyon liranın üzerinde ikramiye kazandırdık, ancak hiçbir talihli yanımıza dahi uğramadı. Ben, talihlilerin paralarını güle güle kullanmalarını istiyorum ancak bizleri de sevindirmelerini bekliyorum" dedi.

denizli
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 14:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
irfan güven IP: 88.250.188.xxx Tarih : 2.04.2008 12:48:36

şu makinadan bizim evedemi alsak ne :D:D:D