2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Turnuvanın birincisi Servergazi

DENİZLİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EBE VE HEMŞİRELER İÇİN BAYANLAR VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında ebe ve hemşireler şampiyon olabilmek için mücadele etti.

Ebeler ve Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında sosyal faaliyetler komitesi tarafından organize edilen sağlık kurumları arası bayanlar voleybol turnuvası, Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonunda, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Bayanlar Voleybol Takımı ile Servergazi Devlet Hastanesi Bayanlar Voleybol Takımının karşılaşması ile başladı.

Dört takımın katıldığı turnuvada maçlar çekişmeli ve heyecanlı geçerken, Servergazi Devlet Hastanesi birinci, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ikinci, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü üçüncü, Denizli Devlet Hastanesi Bayan Voleybol Takımı ise dördüncü oldu. Müsabakaların ardından turnuvada maçların hakemliğini yapan Lütfü Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Celal Topaoğlu'na, Servergazi Devlet Hastanesinde Röntgen Teknisyeni Murat Singil'e, Sarayköy Devlet Hastanesini Röntgen Teknisyeni Sabri Gürcan'a katkılarından dolayı teşekkür plaketleri verildi.

Birinciliği kazanan Servergazi Devlet Hastanesi Bayan Voleybol Takımına plaketini ve kupasını İl Sağlık Müdürü Dr.Erdoğan Taş verdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, sağlık kurumları ve personelleri arasındaki kaynaşma ortamının sağlanması ve birlik beraberliğin pekiştirmesi açısından bu tür etkinliklerin geleneksel hale getirileceğini belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

DENİZLİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EBE VE HEMŞİRELER İÇİN BAYANLAR VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 13:04:02
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 17:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?