2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

U16 Futbol Takımı yarı finalde

DENİZLİSPOR U16 FUTBOL TAKIMI YARI FİNALDE

Denizlispor U16 Futbol Takımı, Coca Cola Akademi Ligi Türkiye Şampiyonası'nda yarı finale yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Antalya'da düzenlenen şampiyonada, çeyrek finalde Ankaraspor ile karşılaşan Denizlispor U16 Futbol Takımı, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Şampiyonada ilk olarak Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden ikinci galibiyetini de Adana Gençlerbirliği karşısında 3-0'lık skorla alan Yeşil-siyahlı ekip MKE Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olmasına karşın grubundan averaj farkıyla ikinci olarak çıkıp çeyrek finallere kalmıştı. Çeyrek finallerde A Grubu

birincisi Ankaraspor ile eşleşen Denizlispor U16 Futbol Takımı rakibini karşılaşmanın 65. dakikasında Recep Niyaz'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek yarı finale kalmaya hak kazandı.

Denizlispor U16 Futbol Takımı Teknik Direktörü Umut Kasa, Denizli'ye şampiyon olarak dönmek istediklerini belirterek, "Hedefimize ulaşmak için mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Yarı finalle kalmış olmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. Oyuncularımı üstün performanslarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Denizlispor U16 Takımı 9 Mayıs Pazar günü (yarın) saat 16.00'da Topkapı Palace Spor Sahası'nda Galatasaray'ı yenen Bursaspor ile yarı final mücadelesi verecek.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 15:14:01
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 19:47:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?