3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Uçar güven tazeledi

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar kongrede güven tazeledi.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in de katılımıyla yapılan AK Parti Denizli 3.Olağan Kongre'sine tek aday olarak giren Bilal Uçar yeniden başkanlığa seçildi. Merkez Kapalı Spor Salonu'nda yapılan ve 650 delegeden 412'sinin katıldığı kongrede 269 oy kullanıldı.

26 oyun geçersiz sayıldığı kongrede 243 oyun tamamını alan Bilal Uçar yeniden AK Parti Denizli İl Başkanlığı'na seçildi. Demokratik bir ortamda ve bayram havasında geçen kongreye katılanlara teşekkür eden AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, "AK Parti Denizli İl Teşkilatı olarak bugüne kadar halka hizmetten başka bir şey düşünmedik. Ülkemize ve milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Bizi yeniden göreve layık gören tüm partililerimize teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Denizli İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Bilal Uçar, Abdullah Safa dalbudak, Adnan Kaya, Ahmet Kayhan, Ahmet Öztürk, Akın Çelik, Ali Taşevli, Arif Çalışkan, Avni Örki, Aynuk Akdemir, Aysel Hülya İlem, Bahtiyar Mat, Baki Tefenlili, Birtan Şahan, Cihangir Yılmaz, Erdal Otcu, Ertan Büyükdağ, Fazıl Altıntaş, Gamze Sevgi, HalisYılmaz, Hatice Özfidan, Hüseyin Kaçar, İbrahim Erdem, İbrahim Uzunoğlu, İrfan Aydoğmuş, İsmail Balaban, Kadir Erken, Mehmet Bozkurt, Mehmet Öztürk, Muhammet Subaşıoğlu, Muharrem Kuru, Sait Özkan, Selami Şener, Selma Yıldız, Süleyman Kocasert, Süleyman Sözeri, Süreyya Kaya, Taner Atila ve Yusuf İzzet Ayhan. AK Parti Büyük Kongre Delegeleri ise şu şekilde belirlendi. Bilal Uçar, Nihat Zeybekci, Uğur Erdoğan, Yüksel Kahveci, Ayhan Özfidan, Halil Pekdemir, Şahin Tin, Osman Yüceliş, Hüseyin Türk, Mehmet Öztürk, İbrahim Uzunoğlu, Turgut Devecioğlu, Hüseyin Gürlesin ve Mehmet Karabay.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 13:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?