2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Uçar'dan ilçe teşkilatlarına ziyaret

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, Çal Belediye Başkanı ve Honaz İlçesi Kızılyer Beldesi Belediye Başkanı'nı makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Geçen hafta yapılan 3.olağan genel kurulun ardından yeniden il başkanlığına seçilen Bilal Uçar'ın başkanlığında il yönetim kurulu üyeleri, Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz ve Kızılyer Belediye Başkanı Bülent Özden'i ziyaret etti.

İl Başkanı Uçar, yerel yönetimlere büyük önem verdiklerini, AK Belediyecilik damgasını vurdukları her yerde halkın hizmetle buluştuğunu belirtti. AK Parti'nin belediyecilik anlayışının önce insan temeli üzerine kurulduğunu ifade eden Uçar, "İnsan odaklı bir anlayışı ortaya koyan AK Partili belediyelerimiz, bugün halkımızın takdirini kazanmış ve milletimizden yine güvenoyu almış belediyelerdir. Gerek belde ve ilçelerimizde, gerekse ilimizde bu doğrultuda fevkalade önemli mesafeler alındığı açıkça bir gerçektir. Bugüne kadar taşı taş üstüne koymaların, bugün AK Parti'nin yaptığı hizmetlere söyleyecek hiçbir cümlesi olmaması gerekir" dedi.

İl Başkanı Bilal Uçar, ziyaretin ardından Çal Belediye Başkanı ve Kızılyer Belediye Başkanı'na hizmetlerinde başarı dileklerini sunarak yeni dönemde AK Parti'nin her zaman yanlarında olacağını ve millet lehine ortaya konan her icraatı destekleyeceklerini söyledi. Uçar, belediye başkanlarının da halktan uzak bir çalışma yapmamaları konusunda hassasiyet göstermeleri gerektiğini ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 17:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?