3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Uçar'dan Yaşlılar Haftası mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, yaşlılığı kabullenmenin hem erdemlik, hem de olgunluk anlamına geldiğini belirterek, "Gençler yaşayacaklarını, yaşlılar yaşlandıklarını kabul ettikleri ölçüde olgunlaşırlar" dedi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir açıklama yapan Bilal Uçar, AK Parti'nin toplumsal değerleri merkeze alan yaklaşımıyla, yaşlıları önemli değer olarak gördüğünü belirterek, "İstikbalimiz, değerlerimizi korumaktan geçmektedir. Geçmişi olmayanın bugünü ve yarını olmayacağı düşüncesinden hareketle, yaşlılarımızın geleceğini planlamak en önemli stratejik hedeflerimiz arasında yer almaktadır. AK Parti olarak, siyasi hayata başladığımız günden bu yana, yaşlılarımıza özel bir ilgi gösteriyoruz. Söz konusu yaklaşım, parti programımıza da yansımış ve yaşlılarımız için de özel programlar oluşturularak onlara terk edilmiş ve kimsesiz oldukları duygusunun yaşatılmamasını sağlayacak bir sosyal devlet anlayışının kaçınılmaz olduğu vurgulanmıştır" dedi.

AK Parti'nin Sosyal İşler Başkanlığı'na bağlı oluşturulan Yaşlılar Koordinasyon Merkezi'nin, 60 yaş üzeri vatandaşlar adına çalışmalarını yürüterek, Türkiye'de yaşlılığı sorun olmaktan çıkaracak projeler geliştirip, çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Uçar, "AK Parti Yaşlılar Koordinasyon Merkezi olarak 4,5 yıldan bu yana yaşlılarımıza yönelik toplumsal sorun olacak konularda çözüm arayışı aranmasının yanı sıra, yaşlılarımıza bire bir ulaşarak sıkıntılarını gidermek, düzenlenen etkinliklerle keyifli vakit geçirmeleri ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak da görevlerimizdendir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyor, bir gün değil bir ömür boyu saygı ve sevgiyle anılmalarını diliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 21:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?