7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Ücretsiz 888 Belediye yayın kanalı hizmete girdi

Denizli Belediyesi bir yeniliği daha hemşerilerin hizmetine sunuyor.Denizli Belediyesi, tüm Türkiye de belediyelerin hizmetlerini ve etkinliklerini vatandaşlarına duyurabilmesi için hizmete sokulan 888 Kentsel İletişim ve Toplu Duyuru Sistemi’ni kullanmaya başladı.

Artık belediyenin etkinliklerini ve duyurularını cep telefonlarınıza ücretsiz olarak gelen mesajlarla öğrenebileceksiniz. Bu yeni hizmetten yararlanmak için cep telefonunuzun hücre bilgisinden 888 Belediye Yayın Kanalı’nı açmanız yeterli olacaktır. 

888 BELEDİYE YAYIN KANALI NEDİR ?
Turkcell ve KanalNET tarafından tüm Türkiye de Belediyelerin hizmetlerini ve etkinliklerini vatandaşlarına duyurabilmesi için hizmete sokulan Kentsel İletişim ve Toplu Duyuru Sistemi’ne ait yayın kanalının adıdır. Bu kanaldan bütün belediyeler kendi sınırları içerisinde kanalını aktif eden Turkcell hatlı cep telefonu kullanıcısı her vatandaşına hizmetleri hakkında acil ve faydalı duyurularını yapabilmekte, kent hakkındaki yenilik ve bilgileri kolayca ulaştırabilmektedir. Günümüzde hemen hemen herkeste bulunan cep telefonlarının iletişim kolaylığından yararlanmak için oluşturulan 888 Belediye Yayın Kanalı, DENİZLİ Belediyesi ile Denizlililer arasında kolay iletişimi sağlayacak ve sizleri kent hakkında bilgilendirecektir. Denizlililerin; Belediyenin duyuru, etkinlik ve hizmetlerini öğrenmesini sağlayacak olan bu sistemle; vergi ödeme günleri, kaza ve yol durumları, konserler, açılışlar gibi bilgi veren uyarıcı nitelikteki bilgilere birebir ulaşacaksınız. Bundan sonra cep telefonunuzdan "Çöp Verginizi son ödeme tarihiniz" gibi uyarıcı bilgiler, "Konsere davetlisiniz" şeklinde öneri, bilgiler ya da "Yolunuz kazı çalışması nedeniyle trafiğe kapanacaktır" şeklindeki faydalı bilgileri ÜCRETSİZ olarak gelen bilgi mesajı ile öğrenebileceksiniz. .
ÜCRETSİZ 888 YAYIN KANALINI ALMAK İÇİN NE YAPMALISINIZ ?
Hayatınızı kolaylaştıracak, sizi belediyenizin çağdaş hizmetlerine biraz daha yaklaştıracak 888 Yayın Kanalı hizmetinden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzun hücre bilgisinden 888 kanalını aktif hale getirmek. Bunun için TURKCELL hatlı cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girerek hücre bilgisinden 888 yazarak aktif hale getirmeniz gerekiyor. 888 Yayın Kanalının vatandaş olarak size hiçbir maliyeti yoktur.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2004 Perşembe 16:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?