2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ufuk Ceylan imza dağıttı

GALATASARAYLI UFUK'UN HEDEFİ MİLLİ TAKIM

Galatasaray'ın genç kalecisi Ufuk Ceylan, önce Galatasaray, daha sonra da milli takımın değişmez ismi olmak istediğini söyledi.

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam Denizlispor'la karşılaşacak olan Galatasaray'da tüm planlar galibiyet üzerine kurulurken, Sarı-kırmızılı ekibin genç file bekçisi Ufuk, Forum Çamlık'taki Galatasaray Store Mağazası'nda düzenlenene imza gününe katıldı. Kalabalık bir taraftar grubunun tezahüratlarla karşıladığı Ufuk, organizasyon öncesi fanatik Galatasaray taraftarı olan spastik engelli Arda Isık'la hatıra fotoğrafı çektirip bir süre sohbet etti. Daha sonra Galatasaray ürünlerine imza atmak

için yerine geçen Ufuk'u en küçük hayranları karşıladı. Küçük taraftarları kucağına oturtan ve onları öpen Ufuk özellikle 4 aylık Ali Kaan Alkan'la yakından ilgilendi.

İmza gününde basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Ufuk, Galatasaray'da forma şansı bulmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Hocalarım kupa maçlarında bana şans verdi. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet vermek ve başarılı olmak istiyorum. Önce Galatasaray'ın sonra da milli takımın değişmez ismi olmayı hedefliyorum. Uzun yıllar milli takıma hizmet etmek istiyorum" dedi.

Nonda'nın gidişi ve yeni transferlerle ilgili soruları da yanıtlayan Ufuk, "Nonda, Galatasaray'a hizmet vermiş bir futbolcu. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum. Takıma kaliteli oyuncular dahil oldu. Bundan sonra daha başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

GALATASARAYLI UFUK'UN HEDEFİ MİLLİ TAKIM
GALATASARAYLI UFUK'UN HEDEFİ MİLLİ TAKIM
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 15:47:01
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 19:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?