2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ülkü Ocakları'ndan uyarı

Denizli'de, son günlerde bazı duvar ve siyasi partilerin kapılarına sprey boya ile yazılar yazıldığını belirten Ülkü Ocakları Denizli Şube Başkanı Hakan Cengiz, provokasyonlara gelmeyeceklerini söyledi.


Ülkücüleri bir takım provokasyonlarla oyuna çekmek isteyenler bulunduğunu belirten Hakan Cengiz, bu tür çalışmalar içinde olanların amaçlarına ulaşamayacaklarını ve ülkücü camianın oyuna gelmeyeceğini bildirdi.


Hakan Cengiz, Denizli'de kim oldukları ve hangi amaca hizmet ettikleri bilinmeyen bir kesimin ülkü ocaklarının adını kullanıp bazı siyasi partilerin kapıları ve duvarlarına yazılar yazarak Denizli'deki barış ve huzur ortamını provoke etmeye çalıştıklarını söyledi. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ortamdan yararlanmak isteyen bazı güçlerin Denizli'de de ortaya çıkmaya başladığını anlatan Ülkü Ocakları Denizli Şube Başkanı Hakan Cengiz, şöyle konuştu: "Sprey boya ile duvarlara bazı siyasi partilerin kapılarına yazılan yazıların Ülkü Ocakları ile hiç bir alakası yok. Bunu yapan her kim ve hangi amaca ve kişilere hizmet ediyorsa başarılı olamayacaktır. Bunu yapan şahısların bir an önce tespit edilmesini ve cezalarının verilmesini istiyoruz."
Cengiz, ülkemizin birlik ve beraberlik ortamından çıkartmayı ve kargaşa ortamına sürüklemek isteyenler olduğunu belirterek "Ülkücü hareket bu tür oyunlara gelmeyecektir. Bu yazıların ülkücü hareketle hiçbir alakası yok" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 15:52:28
Güncelleme :25 Ekim 2008 Cumartesi 09:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?