3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Ulukent'te örnek buluşma

Denizli'nin Tavas İlçesine bağlı Ulukent Beldesinde seçime hazırlanan belediye başkan adayları yemekte bir araya gelerek, projelerini anlattı.

Ulukentliler Yardımlaşma Dayanışma Kalkınma ve Çevre Güzelleştirme Derneği Yönetimi Kurulu, belde başkan adaylarını Hayma Restaurant'ta ağırlayarak yakından tanıma fırsatı buldu.

Adaylar yemekte örnek bir buluşma sergileyerek, barış ortamı içerisinde kendilerini anlatma fırsatı buldu. Dernek Başkanı Osman Kabalay ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Utma, Mustafa Ali Söylemez Mehmet Sağışmak, İsmail Tulgar'dan oluşan dernek üyelerinin davetinde bir araya gelen CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Neşşar, MHP Belediye Başkan adayı Süleyman İyilikçi ve şu anki Belediye Başkanı Bekir Parıltı, birlikte yemek yedikten sonra tek tek söz alarak projelerini anlatıp, davetlilerin sorularını cevaplandırdı.

Belediye Başkan adaylarını daha yakından tanıma imkanı bulmak amacıyla yemek organizasyonunu düzenlediklerini belirten Dernek Başkanı Osman Kabalay, tüm adaylara eşit mesafede olduklarını belirterek, amaçlarının zaten var olan birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 23:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?