2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ümit Kayhan'ı heyecan sardı

Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, 12 yıl sonra yeniden Denizlispor taraftarlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.


1995-1996 futbol sezonunda Denizlispor'u çalıştıran teknik direktör Ümit Kayıhan, Bursaspor maçında 12 yıl aradan sonra yeniden Denizlispor'un teknik direktörü olarak yeşil siyahlı takımın başında sahaya çıkacak. Ali Yalçın'ın istifasının ardından Denizlispor'la anlaşan Kayıhan, yıllar sonra yeniden Denizlispor'un hocası olarak sahaya çıkacak olmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Kayıhan, "Denizlispor'da bu ikinci dönemim olacak. Takım çok genç, istekli ve arzulu futbolculardan oluşuyor. Bu da beni çok sevindirdi" dedi. Futbolcuların hepsinin öğrenme isteği ve arzusu içinde olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, "Bunlar benim motivasyonumu arttırıca yan faktörler. Denizlispor, kulüp olarak çok iyi yerlere gelmiş. Bunu ben de değerlendirmek istiyorum. Gençlerden oluşan takımımla birlikte Denizlispor'u daha iyi yerlere getirmek için çalışacağım" diye konuştu.


Ligin ilk yarısının bitimine haftalar kala kendilerini zor maçların beklediğini kaydeden Ümit Kayıhan, "Bursaspor maçından sonra Eskişehirspor, Fenerbahçe, Ankaraspor ve Ankaragücü ile oynayıp ilk yarıyı tamamlayacağız. Toplayabildiğimiz en yüksek puanı toplayıp, ikinci yarıya daha rahat başlamak istiyoruz" dedi.


Fatih Yiğen, Carlos Alberto ve Emin'in sakatlıklarının sürdüğünü de belirten Kayıhan, "Bu oyuncuların sakatlıklarının sürmesi, diğer oyuncuları görmek açısından iyi bir alternatif, Bizim takımda kimsenin kimseden farkı yok. Bunu gözlemledim. Takım olarak oynadığımız taktirde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Yerli ve yabancı oyuncular arasındaki uyum da büyük avantaj" şeklinde konuştu.


Hafta sonunda oynayacakları Bursaspor maçının diğer maçlardan bir farkı olmadığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, "Kazanmak zorunda olduğumuz birmaç. İçeride oynayacağımız Bursaspor, Fenerbahçe ve Ankaragücü maçlarından en yüksek puanları almak mecburiyetindeyiz. Deplasmandan getireceğimiz puanlar da büyük önem taşıyor. Biz Bursaspor'u yenmek için kendimizi şartladık" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 16:55:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?