3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Ümit Kayıhan Denizli'yi bıraktı

Denizlispor, Teknik Direktör Ümit Kayıhan ile yollarını ayırdı.
Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde ilk maçta kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Ankaraspor'a rövanşta 2-1 mağlup olarak elenen Denizlispor'da, teknik direktör Ümit Kayıhan görevinden ayrıldı.

Ankaraspor maçının ardından hafta sonunda deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı lig maçı için Antalya'ya giderek Titanic Otel'de kampa giren Denizlispor'da yönetim Ümit Kayıhan ile yaptığı son görüşmenin ardından teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldı.

Teknik direktör Ümit Kayıhan ile yaptıklarıgörüşme sonucunda yollarını ayırdıklarını belirten Genel Menajer Özhan Çetin, "Ankaraspor maçından sonra hocamızla oturup görüştük ve yollarımızı ayırmaya karar verdik. Ümit Kayıhan'dan boşalan teknik direktörlük görevine en kısa zamanda yeni bir isim getireceğiz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu. Teknik direktör Ümit Kayıhan'ın, bu gelişmenin ardından Antalya'dan ayrıldığı öğrenildi.


Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında oynanan Sivasspor maçının ardından istifa eden teknik direktör Ali Yalçın'ın ardından 11. haftada göreve gelen Ümit Kayıhan, ligde Denizlispor'un başında çıktığı 9 maçta sadece bir galibiyet ve bir beraberlik elde ederken, 7 defa mağlubiyet aldı. Ümit Kayıhan yönetimindeki Denizlispor, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve bir beraberlik almıştı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 14:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?