2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ümit Kayıhan ile sözleşme imzalandı

Denizlispor, önceki gün anlaşma sağladığı teknik direktör Ümit Kayıhan ile bugün resmi sözleşme imzaladı.


Sivasspor mağlubiyetinin ardından istifa eden teknik direktör Ali Yalçın'ın yerine bazı hocalarla görüşmeler yapan Denizlispor Yönetimi, önceki yıllarda da Yeşil-siyahlı takımda görev yapan teknik direktör Ümit Kayıhan'la anlaşmaya vardı. Dün oynanan Kayserispor maçını izleyen teknik direktör Ümit Kayıhan, bugün yardımcıları ile birlikte kulüp binasında düzenlenen törenle kendisini sezon sonuna kadar Denizlispor'un teknik direktörü yapan imzayı attı.


Denizlisporlu bazı yöneticilerin de katıldığı imza töreninde konuşan Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Özsoy, Ali Yalçın'ın istifasının ardından bir süredir hoca arayışlarını sürdürdüklerini belirterek, "Gecikmeli gibi görünse de Denizlispor'un menfaatlerini göz önüne alarak, bizi bu ligde başarıya ulaştıracak, daha önceki yıllarda Denizlispor'da görev yapmış Ümit Kayıhan ile sezon sonuna kadar, yardımcı hocaları Muharrem Gürbüz, Aziz Sağlam ve kaleci antrenörü Haşmet Aras ile anlaşma sağladık. Bu ekip, bugünden itibaren çalışmalara başlayacaktır. Taraftarlarımız ve Denizli halkı, bu konuda rahat olsun. Ümit Kayıhan, daha önce Süper Lig'de görev yapmış, bizi ve Denizlispor'u iyi bilen bir teknik direktör. Hayırlı olsun" dedi.
Yeşil-siyahlı kulüple sezon sonuna kadar anlaşan teknik direktör Ümit Kayıhan, Denizlispor'u anlatmaya ve anlamaya gerek olmadığını belirterek, "Denizlispor, Türkiye'de büyük başarılara imza atmış, Avrupa'da zaman zaman başarılar yakalamış bir ekip. Bundan sonra kısa ve öz olarak Denizlispor'un iyi giden gidişatına biz de katkıda bulanarak Denizlispor'u en iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.


Denizlispor'un genç bir ekip olduğunu belirten Kayıhan, "Kazandıkları Kayserispor maçını da gördükten sonra artı ve eksiklerimizi yazdık. Bundan sonra yardımcılarımla birlikte Denizlispor'un başarısı için çalışacağız. Bizi bu göreve davet eden Denizlispor Yönetimi'ne teşekkür ederim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 17:58:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?