2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Umutlar tükenmedi

DENİZLİSPOR'DA LİGDE KALMA ÜMİTLERİ SÜRÜYOR

Denizlisporlu futbolcular henüz her şeyin bitmediğini ve ligde kalabilmek için çaba sarf edeceklerini söylediler.

Turkcell Süper Lig'de 7 puanla 17. sırada bulunan ve ikinci yarı öncesi ligde kalma ümitlerini iyice zayıflatan Denizlispor'da futbolcular mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söylediler. Denizlispor'un tecrübeli kalecisi Özden, Antalya kampının kendileri açısından çok iyi geçtiğini ve oynadıkları 2 hazırlık maçında iyi futbol oynadıklarını belirterek, "Artık ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyoruz. İlk etapta kupa maçlarımız var. İkinci yarıdaki beklentilerimizi herkes biliyor. Her maça puan için çıkıp, bir veya 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Bize en çok lazım olan puan. Bütün takım bunun bilincinde. Yönetimimiz de transfer konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Okan Koç aramıza katıldı, yeni arkadaşlarımız da takıma gelecek. Bu takım güzellikleri hak ediyor. İlk yarı istediğimizi bunu yaşayamasak da güzellikleri hak ediyor. İkinci yarı her maçtan puan ya da puanlarla ayrılıp toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız ve elimizden gelen her şeyi yapıp ligde kalmak için her şeyi yapacağız" dedi.

 

Denizlisporlu futbolcu Fatih Yiğen ise, ligin ilk yarısını istedikleri yerde bitiremediklerini ancak devre arasında Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah ikinci yarıda istediğimiz sonuçları alırız. Bu bizim ve takım için çok önemli. Çünkü ilk yarıda aldığımız sonuçlar ve topladığımız puan bizim için çok üzücü. Takımın bir ayıbı. İkinci yarı bunu telafi etmek için herşeyi yapacağız. Bu gücümüz de var. İnşallah ikinci yarıya iyi başlayıp, sezonu iyi bir şekilde bitiririz" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda hafta sonu kendi sahasında ligde de rakibi olan Sivasspor'u konuk edecek olan Denizlispor'da eksik oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Şu ana kadar sadece Okan Koç'u kadrosuna dahil edebilen Yeşil siyahlı ekipte, Emin Aladağ'ın sakatlığı sürerken, çalışmalara izinsiz katılmayan ve teknik direktör Hakan Kutlu'nun bundan sonra kendisini kadroya almayacağını açıkladığı Bangoura'nın yanı sıra Benin Milli Takım kadrosunda bulunan Koffi, Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Grubundaki ilk haftayı bay olarak geçiren ve Sivasspor maçını kazanarak gruptan çıkma yolunda avantaj sağlamak isteyen Denizlispor'da teknik direktör Hakan Kutlu'nun Bangoura'nın yerine Okan Koç'a görev vereceği öğrenildi.

DENİZLİSPOR'DA LİGDE KALMA ÜMİTLERİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 11:12:01
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 15:08:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?