2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Üniversiteli gençler toprağa verildi

KKTC ve İzmir'de meydana gelen kazalarda hayatını kaybeden 2 üniversite öğrencisi, bugün toprağa verildi. 

İzmir'in Urla İlçesi Karaburun Yolu Balıklıova mevkiinde dün meydana gelen kazada, otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu otomobilde bulunan İzmir Yüksek Teknolojisi Enstitüsü Kimya Bölümü öğrencileri Nazım Dinç ve Volkan Çakırbey hayatını kaybetmişti. Nazım Dinç'in (25) ölüm haberi Denizli'de büyük üzüntüye sebep oldu. Nazım Dinç'in cenazesi bugün Denizli Ulu Cami'ye getirildi. Camiye yine trafik kazasında hayatını kaybeden başka bir üniversiteli gencin cenazesi getirildi. 

KKTC'nin Lefkoşa kenti Ortaköy Bölgesi'nde 16 Mart günü meydana gelen trafik kazasında, Ufuk Katip, Talat Kılış ve İbrahim Alper Palalı adlı 3 genç hayatını kaybetmişti. 

Trafik kazasında yaralanan ve 15 gündür Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Yakındoğu Üniversitesi İşletme Bölümü 3. sınıf öğrencisi Denizlili Taner Harun Demirçalı (26) da önceki gece hayatını kaybetti. 

İzmir ve KKTC'de meydana gelen kazalarda hayatını kaybeden Nazım Dinç ve Taner Harun Demirçalı isimli üniversiteli öğrenciler için bugün Ulu Cami'de öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Her iki gencin ailesi gözyaşlarına boğulurken, arkadaşları da üniversitelileri son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 

Nazım Dinç ve Taner Harun Demirçalı'nın yan yana konulan cenazeleri yürekleri burktu. Cenaze namazlarını Denizli Müftüsü Mehmet Köse kıldırdı. Müftü Mehmet Köse, herkesin gençlere hakkını helal etmesini istedi. 

Cenaze namazının ardından iki cenaze omuzlara alınarak cenaze araçlarına taşındı. Nazım Dinç ve Taner Harun Demirçalı daha sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildiler.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 18:27:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?