2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Üst üste 4. galibiyet

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, Adana Demirspor'u 1-0 yenerek üst üste dördüncü galibiyetini aldı.


Tarihinde ilk defa mücadele ettiği 2. Lig'de büyük başarılara imza atan Denizli Belediyespor, kendi evinde bu sezon üçüncü galibiyetini alırken, hem çıkışını sürdürdü, hem de Play-off'a kalma yolunda avantaj elde etti. Adana Demirspor maçında kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür eden Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, galibiyeti Denizli'ye armağan ettiklerini söyledi. Kimlik olarak takım ruhuna eriştiklerini vurgulayan Eraslan, "Biz bir milyon YTL'lik takımız. Rakibimiz Adana Demirspor ise 10 milyon YTL'ye oluştu. Ama bizim futbolcularımız yiğitçe oynuyor ve yüreğini ortaya koyuyor. Fark burada. Futbolcularıma ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. Grupta ikinci sıraya yükseldik. Özveri ve sorumluluklar bizleri nereye götürürse, oraya kadar mücadelemiz sürecek" dedi.


Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş ise, futbolcularının her geçen gün güzel bir resim oluşturduklarını söyledi. Maç sonrası futbolcularını soyunma odasında alınlarından öptüğünü belirten Dolutaş, "Adana Demirspor açısından mutlak kazanılması gereken bir maçtı. Rakibimiz de galip gelmek için oynadı. Futbolcularım zorlu bir görev üstlendi ve bunu başardılar" dedi.
Kırmızı-beyazlılar, Pazar günü oynayacakları Afyonkarahisarspor maçının hazırlıklarına başladı.
(AV-CE-MFS-S)
27.11.2008 12:54:17 TSI
NNNN






Servisler | Hakkımızda | Prodüksiyon Hizmetleri | SDC | Bize Ulaşın | Açılış Sayfası Yap
(C) İhlas Haber Ajansı 1993-2008. Her Hakkı Saklıdır.
29 Ekim Cad. İhlas Medya Center, Medya Blok Kat:2 Yenibosna-İstanbul
Telefon: 0212 454 33 33 Faks: 0212 454 33 35 abone@iha.com.tr

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 14:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?