3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Uyuşturucuya 8 tutuklama

Denizli'de gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde ile çeşitli malzemeler ele geçirilirken, gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Alay Komutanlığı'nca, narkotik ve psikotrop madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalar neticesinde, Gökpınar bölgesinde faaliyet gösteren O.Ö. isimli şahsın elinde esrar maddesi bulunduğu ve satmak için müşteri aradığı haberi alndı.

Operasyonda, O.Ö. isimli şahıs yakalandı. Yakalanan şahsın üstünde ve kullandığı araçta yapılan aramada, 4 kilo 350 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanan şüphelinin Z.Y., H.Ü. ve Y.K. isimli şahıslarla ortak olduğunu beyan etmesi üzerine üç şahıs da gözaltına alındı. Şahısların üst, ev ve araçlarında yapılan aramada, 265 gram kubar esrar maddesi, bir adet kuru sıkıdan çevirme tabanca, 41 adet tabanca fişeği, bir dizüstü bilgisayar, 2 ajanda, 174 adet 725 bin TL değerinde senet ele geçirildi.

ŞÜPHE ÇEKTİLER
Denizli merkeze bağlı Goncalı bölgesinde önleyici kolluk devriyesi faaliyeti esnasında, M.Y., O.Y., H.İ.T.ve H.A. isimli şahıslar şüpheli hareketlerde bulundu. Bunun üzerine yapılan üst aramasında bir kilo 80 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Her iki olayla ilgili 8 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 20:20:42
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 20:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?