2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Uyuşturucuya geçit yok

DENİZLİ'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Denizli'de, polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 9 kilo esrar, 266 kök hint keneviri ve 31 uyarıcı hap ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 19 kişiden 8'i tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlar Büro Amirliğince il merkezi genelinde uyuşturucu madde ticaretini yapan, yetiştiren, nakil eden, bulunduran, kullanan ve torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Denizli il merkezi, Kocabaş beldesi, Çivril İlçesi, İzmir, Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonda 3'ü kadın 16'sı erkek toplam 19 şüpheli gözaltına alındı.

Narkotik dedektör köpekleri 'Volkan' ve 'Chiara'nın da görev aldığı operasyonlarda, evler didik didik edildi. Operasyonlar sonucunda 9 kilo esrar maddesi, 121 gram tütünle karışık esrar maddesi, 266 kök kenevir bitkisi, 31 extacy hap, bir tabanca, bir tüfek, bir kuru sıkı tabanca, 2 sahte sürücü belgesi ve kimlik, 5 bin 920 TL ve bin 700 Euro ele geçirildi. Operasyonda, K.C., C.C., S.C., D.Ç., M.K., Ş.E., G.E., H.K., Ö.Z., F.Ç., A.Ç., A.K., E.C., M.C., E.C., F.K., A.E., M.Y. ve D.B. isimli şahıslar gözaltına alındı. Adli makamlara çıkarılan şüphelilerden E.C., Ş.E., M.K., K.C., C.C., F.Ç, E.C. ve A.E. isimli toplam sekiz kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan 155 Polis İmdat telefonuna, Muratdede Mahallesi 247 Sokak'taki boş arsada şüpheli şahısların olduğu bildirildi. Bunun üzerine adrese giden ekipler, bir ağacın dalları arasına monte edilmiş tahta çardak üzerinde E.D., Ö.D. ve Y.Y. isimli 3 şüpheli şahsı yakaladı. Şüphelilerin bulunduğu ağacın dalları arasına yapılmış tahta baraka üzerinde yapılan kontrolde 1 kilo 12 gram çuval içerisinde kurumaya bırakılmış esrar maddesi ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Narkotik Suçlarlar Büro Amirliği ekiplerince, şüphelilerin göstermiş olduğu 3. Sanayi Sitesi hayvan pazarı civarında C.Y. isimli şahsın tarlasında toplam 334 kök hint keneviri tespit edilerek söküldü.

DENİZLİ'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 16:05:01
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 16:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?