2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Uzman çavuş intihara kalkıştı

UZMAN ÇAVUŞ ÇATIYA ÇIKTI

Denizli'de, ailevi problemleri olduğu ileri sürülen bir uzman çavuş, beş katlı bir inşaatın çatı katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

İddiaya göre, Denizli 11. Piyade Tugayı'nda görev yapan B.Ö. isimli uzman çavuş, eşiyle yaşadığı problemler sebebiyle Denizli Belediyesi karşısında bulunan ve yıllardır inşaat halinde duran binanın çatısına çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polisler, uzun süre şahsı ikna etmek için çalıştı. Zaman zaman uzman çavuşun yanına gitmeye çalışan polisler, B.Ö.'nün çatının kenarına doğru ilerlemesi üzerine bu girişimlerinden vazgeçmek zorunda kaldı. Çatıdaki polisler intihar

teşebbüsünde bulunan uzman çavuşu ikna etmeye çalışırken, aşağıdaki diğer ekipler de bir yandan trafik ve yaya akışını sağlamaya bir yandan da şahsın atlama ihtimaline karşı binanın altını güvenlik çemberine almaya çalıştı. Polisler, sonunda uzman çavuşu ikna etmeyi başarıp aşağıya indirdi. B.Ö. isimli uzman çavuş binadan aşağı inerken yüzünü ceketle kapattı. Hastaneye götürülen uzman çavuşun daha sonra Merkez Komutanlığı'na teslim edildiği öğrenildi.

UZMAN ÇAVUŞ ÇATIYA ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 10:41:05
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 15:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?