3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

'Vaatler balon olarak kaldı'

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi’nin 1 yılını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkan Yardımcısı Zafer Kaplan, "Zeybekçi’nin bütün vaatleri havada balon olarak kaldı. Denizli halkına hak ettiğini vereceğiz diyen Zeybekçi, Denizlililer’e, hak etmediklerini verdi" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi’nin, Belediye Başkanlığı görevini devralmasının üzerinden geçen bir yılı, parti binasında yaptığı basın toplantısı ile değerlendiren MHP İl Başkan Yardımcısı Kaplan, "İnşallah belediye, kaldırım işlerini bırakıp, kalıcı acil çözümlere yönelir" dedi. Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi’nin seçim öncesi halka verdiği vaatleri değerlendiren Zafer Kaplan, açıklamasında şunları dile getirdi:

"Denizli hak ettiğini alacak. Evet, bu slogan çok önemli. ’Denizli hak ettiğini alacak’ dediler. 1 yıl içerisinde neyi hak ettiniz. Çınar Meydanı projesiyle tedirgin olmayı, gözyaşı dökmeyi hak ettiniz. Şirinköy projesiyle yine gözyaşı dökmeyi hak ettiniz. Ciğerlerinize kirli hava solumayı hak ettiniz. Kirli su içmeyi hak ettiniz. Bu kirli suyu, pahalı içmeyi hak ettiniz. Umut kentlerle, umutlarınızın devamını hak ettiniz. Tabelalarınızı küçülttünüz veya sildiniz ya da çok fahiş para ödemeyi hak ettiniz. Şehir içi trafiğinde sıkışıp kalmayı, alt geçidi, üst geçidi, köprülü kavşakları hayalinizde görmeyi hak ettiniz. İşte görüyoruz ki, buna benzer daha birçok vaatler, üstelik ’1 yılda tamamlayacağız’ denilenler, hep boş çıktı. Zaman boşa harcandı. Denizli Belediyesi maalesef, bize göre, aktif çalışamıyor, sorunları çözme girişiminde bulunamıyor. Hani 3 bin konutun temeli atılacaktı. Pazaryerlerinin üstü kapanacaktı, arıtma tesisi tamamlanacaktı, maalesef bunlar, havada birer balon olarak kaldı. İcraata başlanamadı. Sayın Başkanımız hiç sanayi tarafına gitti mi? İzmir karayolunun tali ve yan yolları toz ve pislik içerisinde, niçin asfalt yapılmıyor? Bu kadar aciz bir belediye mi var? Başbakan arkadaşınız, bir telefonla halledemediyseniz bu işleri, o zaman sormak lazım, bu nasıl arkadaşlık diye? Çok kısa sürede bu işi çözeceğiz dediniz ama, hiçbir gelişme yok, tarih vermenizi rica ediyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2005 Cumartesi 23:21:46
Güncelleme :14 Nisan 2005 Perşembe 14:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?