6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Vali Demir'den ilçelere ziyaret

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Çal ve Bekilli İlçelerinde incelemelerde bulundu.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in Çal ve Bekilli ilçelerine yaptığı inceleme gezisine İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Sebahattin Nas ve daire müdürleri katıldı. Vali Abdülkadir Demir ilk olarak Çal Kaymakamı Fatih Arıkoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Gülsever ve beraberindekilerle İsabey Köyü'ndeki Eşmeler Tarım'a ait üzüm paketleme tesisini ziyaret etti. Çal Aşağıseyit Köyü'ndeki şehit ailesini de ziyaret eden Vali Demir, 2007'de Bingöl'de şehit olan Ramazan Us'un babası Nazif Us ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Çal Kaymakamı Fatih Arıkoğlu'ndan ilçe ile ilgili brifing alan Vali Abdülkadir Demir, ilçe genelindeki sulama sorununun beldelerdeki ilgililerle de görüşülerek bir dosya haline getirilmesini istedi.

Kaymakamlık ziyaretinden sonra Çal Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Demir, Belediye Başkanı Hasan Gündüz'den belediyenin sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) bünyesinde kurulması planlanan Tarımsal Biyoteknoloji Enstitüsü Merkezi'nin arazisini de gezerek PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas'dan bilgi aldı. Çal Kısık Kanyonu'ndaki inceleme gezisinde ise Vali Demir, yürüme yolunun uzatılması ve bölgenin turizme kazandırılması çalışmalarında son durumla ilgili İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz'dan bilgi aldı.

Vali Abdülkadir Demir, Çal ziyaretinin ardından Bekilli İlçesine geçti. Kaymakamvekili İsmail Tezel, Vali Abdülkadir Demir'e ilçenin son durumu ve ihtiyaçları ile ilgili brifing verdi. Bekilli Belediyesi'nde Başkan Mustafa Başkafa'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Vali Demir, PAÜ Bekilli Meslek Yüksekokulu ve Kredi Yurtlar Kurumu yurdunu ziyaretinin ardından, Biricik Şarap Fabrikası ve Bayçelik Ayçiçek Fabrikası'nı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 14:21:26
Güncelleme :17 Eylül 2011 Cumartesi 14:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?