2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Vali Erkmen Japonya'ya gitti

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve beraberindeki heyet, 27 Ağustos - 01 Eylül tarihleri arasında, Japonya'nın Nihon Üniversitesi'nde düzenlenecek olan uluslararası sempozyuma katılmak üzere Japonya’ya gitti.

Japonya Milli Eğitim Bakanlığı, Denizli Valiliği ve Babadağ Belediyesi tarafından desteklenen ‘Babadağ İlçesi Gündoğdu Mahallesi Uzun Süreli Heyelanın Oluşum Mekanizmasının Kaya Mekaniği Açısından İncelenmesi ve Afet Kapsamında Değerlendirilmesi’ konulu uluslararası sempozyumun proje yürütücülüğünü Nihon Üniversitesi'nden Prof. Dr. Hisatako Tano yapıyor.

DEPREM İZLEME MERKEZLERİNE ZİYARET
Prof.Dr.Tano’nun davetlisi olan Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kumsar, Bayındırlık ve İskan Müdürü Kasım Kayıhan ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Reşat Ulusay, sempozyum öncesi Shiziuoka Eyaleti'nde yer alan Ulusal Deprem Tahmin Projesi'nin yürütüldüğü Japonya Deprem Tahmini On-line Veri İzleme Merkezi ile Tokyo'da yürütülen depremle ilgili merkezlere teknik ziyaretlerde bulunacak.

BABADAĞ İLE İLGİLİ SUNUM YAPILACAK
Babadağ Gündoğdu Heyelanına ilişkin elde edilen tüm bilimsel çalışmalar ve sonuçların tartışılacağı sempozyumda, Denizli Bayındırlık ve İskan Müdürü Kasım Kayıhan ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kumsar da birer sunum yapacak.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 23:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?