2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Vali Erkmen PASVAK'ı ziyaret etti

VALİ ERKMEN PASVAK'I ZİYARET ETTİ

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ihtiyaç sahiplerini belirleyerek günde 2 öğün yemek veren Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı'nı (PASVAK) ziyaret etti.

Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan vakfın merkezini ziyaret eden Vali Erkmen, burada PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Bülent Topuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. PASVAK'ın yemekhane, depo ve diğer birimlerinde incelemelerde bulunan Vali Erkmen'e çalışmalar hakkında bilgi veren Bülent Topuz, günde binin üzerinde ihtiyaç sahibi aileye sıcak yemek servisi yaptıklarını, yemeklerin evlere kadar götürüldüğünü, yerinden kalkamayacak durumda olan hastaların yemeklerinin mutfaklara kadar bırakıldığını söyledi. Topuz, kendilerine destek veren hayırseverlere de teşekkür etti.

Vali Yavuz Erkmen, ihtiyaç sahibi insanlara devletin gereken yardımı yaptığını, bunlardan birisinin de evde bakım hizmeti olduğunu ifade ederek, bunun ötesinde PASVAK gibi kuruluşların insanlara yardımı kendilerine amaç edinip, kar amacı gütmeden bu tip bir hizmet vermesinin takdir edilecek bir davranış olduğunu söyledi.

Vali Erkmen, PASVAK'ın ilk hizmet aracı olan ve şu an müze haline getirilen TIR'ı da ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve şeref defterini imzaladı.

VALİ ERKMEN PASVAK'I ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 10:02:02
Güncelleme :18 Aralık 2009 Cuma 23:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?