2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Vali Erkmen'e anlamlı ziyaret

VALİ ERKMEN'E ANLAMLI ZİYARET

Bartın Vali Yavuz Erkmen İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarına ismi verilen Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.

Valilik makamında yapılan ziyarete Okul Müdürü Celal Denizer, Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile öğrenciler katıldı.

Bartın Vali Yavuz Erkmen İlköğretim Okulu Müdürü Celal Denizer, İlköğretim 5,6, 7 ve 8’inci sınıfta okuyan ve yıl sonunda derslerinde başarılı olarak sınıf birincisi ve ikincisi olan 13 öğrenciye Denizli gezisi düzenlediklerini belirterek, 5 gün boyunca Denizli'nin tarihi, turistik yerlerini gezerek öğrencilere Denizli'yi tanıttıklarını söyledi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Bartın Vali Yavuz Erkmen İlköğretim Okulu çok başarılı bir okul. Son SBS sınavında il dördüncüsü oldu. Şu anda oradan mezun olan çocuklarımız da, yüksekokulu bitirip iş hayatına atıldılar. Ben nerede olursam olayım, sınıf birincileri, her zaman beni ziyaret edip, misafir etme sözü veriyorum. Geçen yıl da gelmişlerdi, bu yılda geldiler. Her yıl bu şekilde birkaç gün benim misafirim olacaklar. Burada Pamukkale'yi, Kaklık Mağarası ve Denizli'nin diğer tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldular" dedi. Vali Yavuz Erkmen ziyaretin sonunda Denizli hatırası olarak öğrencilere ve Okul Müdürü Celal Denizer'e çeşitli hediyeler verdi.

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERİNE VALİ’NİN ADI VERİLMİŞTİ

Vali Yavuz Erkmen'in 1992-1997 yıllarında Bartın Valisi olarak görev yaptığı dönemde, 1993 yılında merkeze bağlı Hatipler, Büyük Kızılkum ve Küçük Kızılkum köylerindeki öğrenciler için Küçük Kızılkum Köyü'nde yapılan okula köylülerin isteği üzerine Bartın Vali Yavuz Erkmen İlköğretim Okulu ismi verilmişti.

VALİ ERKMEN'E ANLAMLI ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 13:09:01
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 13:21:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?