2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Vali Erkmen'e ziyaret

Diyarbakır Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti, Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin'i makamında ziyaret etti.


Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaöğretim kurumlarının başarılarını arttırmaya yönelik hazırladığı 'ÖSS'de Başarılı Olmanın Sırrı Projesi' kapsamında Denizli'de bir süredir inceleme ve araştırma yapan heyet, Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk başkanlığında Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin'i makamında ziyaret etti. Silvan ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerini içeren tabloyu Vali Yardımcısı Ertekin'e veren heyet, gezi ve incelemeler hakkında da bilgiler verdi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Silvan İlçesi lise müdürleri ve bir öğrenci velisi olmak üzere toplam 11 kişiden oluşan heyet, Denizli'de eğitimde uygulanan iyi örneklerin incelenmesi, ÖSS'de başarıyı arttırmaya yönelik yapılan örnek çalışmalar, ortaöğretim kurumlarında yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetler, ortaöğretimde rehberlik hizmetleri, özel dershanelerin yapısı ve işleyişi ile başarılı ortaöğretim kurumlarının ve öğretmenlerin ziyaret edilmesi konularında incelemelerde bulunacak.


Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin Silvan'dan gelen heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, başarılar diledi.

..
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 18:34:44
Güncelleme :25 Haziran 2008 Çarşamba 19:01:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?