2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Vali' filmi ekibine iftar yemeği

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun hayatını konu alan "Vali" filminin ekibine iftar yemeği verdi.


Yemeğe, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Uşak Valisi Kayhan Kavas, Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, "Vali" filmi yapımcısı Ata Türkoğlu, yönetmeni Çağatay Tosun, başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu ve Şemsi İnkaya ile filmin diğer oyuncuları, çekim ekibi, yerel ve Ulusal basın temsilcileri, daire müdürleri, filme katkıda bulunan Faber Mermer yönetim kurulu başkanı Yasin Cinkaya ve BASİAD (Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı İsmail Yılmaz katıldı.

Vali Erkmen, Türk İdare Tarihi'nde seçkin bir yeri olan Vali Recep Yazıcıoğlu'nun hayatının film haline getirilmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Filmin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Vali Recep Yazıcıoğlu'nun çok değerli bir idareci olduğunu ve onun rolünü oynamaktan büyük keyif aldığını söyledi. Bir dönem merkez Valisi iken merhum Vali Recep Yazıcıoğlu ile beraber çalışma imkanı bulduklarını belirten Vali Erkmen, "Rahmetli Valimiz Türk İdare Tarihinde seçkin bir yeri olan bir şahsiyetti. Onun hayatında herkese örnek olacak olaylar var. Bunların film haline getirilip insanlarımıza aktarılması güzel bir olay. Erdal Beşikçioğlu kardeşimiz de Vali Recep Yazıcıoğlu rolünü çok iyi oynuyor. Fiziksel benzerliğinin de filmin etkisini arttırdığı düşüncesindeyim. Tüm film ekibini yaptıkları çalışmadan dolayı kutluyor, filmin vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 15:39:59
Güncelleme :21 Eylül 2008 Pazar 14:49:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?