3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Vali yaralıları ziyaret etti

TRAFİK KAZASININ ARDINDAN

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, bu sabah Denizli Emniyet Müdürlüğü personelini taşıyan polis otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralananları hastanede ziyaret etti.

Denizli'nin Gümüşler Bulvarı'nda meydana gelen kazada, Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne ait servis otobüsü, bir otomobilin çarpması sonucu devrilmiş kazada 24 emniyet personeli ile otomobilde bulunan 5 kişi yaralanmıştı. Yaralılar Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Servergazi Devlet Hastanesi'nde yatan yaralıları ziyaret etti. Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ın da katıldığı ziyarette, yaralılarla tek tek görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Erkmen, doktorlardan da sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Polise ait servis otobüsü sabah personeli mesaiye götürürken Gümüşler yakınlarında kontrolsüz olarak kavşaktan gelen bir otomobilin çarpmasıyla yan yatarak sürüklendi. Araç içinde bulunan 24 emniyet görevlisi ve otomobildeki 5 kişi olmak üzere toplam 29 kişi yaralandı. Can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Kazanın yaşanmasının ardından yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralanan 29 kişiden durumu hassas olan 6 kişi var. Bunların da hayati tehlikesi bulunmuyor. Diğer yaralılar ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi."

Sürücüleri daha dikkatli olmaya davet eden Vali Erkmen, "Sonuçta bu tür olaylarda hepimiz üzülüyoruz. Bir daha böyle olaylarla karşılaşmamak için herkesin bir kez daha düşünmesi gerekir" dedi.

TRAFİK KAZASININ ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 16:07:02
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 16:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?