2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Vali'den Alman patrono plaket

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli'de ağaçlandırma çalışmalarına verdiği katkıdan dolayı Alman medya devi Bertelsmann Media Wordlwide yönetim kurulu başkanı Hartmut Ostrowski'ye bir plaket verdi.


Medya başta olmak üzere çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Bertelsmann Media Wordlwide, DEHA Turizm ve Cankurtaran Halıcılık işbirliği ile 2007 yılından bu yana sürdürülen ağaçlandırma çalışmalarında şimdiye kadar 80 bin adet fidan dikildi. Üç yıl içinde 300 bin fidanın dikiminin yapılması planlanan proje kapsamında, Bertelsman Media Wordlwide, DEHA Turizm ve Cankurtaran Halıcılık organizasyonu ile Denizli'ye gelen ve Cankurtaran Halıcılık'ı ziyaret eden her turist adına bir fidan dikiliyor. Turistler de zaman zaman kendi fidan dikim çalışmalarına katılıyor.


Denizli'ye ziyaret için gelen Bertelsmann Media Wordlwide yönetim kurulu başkanı Hartmut Ostrowski'ye Vali Erkmen tarafından Denizli'deki ağaçlandırma çalışmalarına verdiği destekten dolayı plaket verildi. Vali Erkmen, Hartmut Ostrowski'nin yürütülen ağaçlandırma çalışmalarına destek vermesinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Biz kendilerini her zaman aramızda görmekten mutluluk duyarız. Denizli doğal güzellikleri ve antik eserlere sahip oluşu nedeniyle çok önemli bir yer. Bir taraftan dünya harikası Pamukkale'ye bir taraftan da çok önemli termal kaynaklara sahip. Kendilerine bizim firmamızla birlikte ortaklaşa olarak çevreye karşı gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Her gelen turist için bir fidan dikilmesi olayını gerçekleştirerek önemli bir çalışmaya imza atıyorlar. Dünyanın her yeri yeşil olsun ve güzellikler içerisinde yaşansın. Bizim temennimiz bu. Dünyadaki bu yeşil ve sevgi ortamına verdikleri katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."


Bertelsmann Media Wordlwide yönetim kurulu başkanı Hartmut Ostrowski de Vali Erkmen'e teşekkür ederek şöyle karşılık verdi: "Uzun zamandır Cankurtaran Halıcılık ile çalışmaları sürdürüyoruz ve ortaklaşa çalışma yürütmekten dolayı mutluyuz. Bundan sonraki dönemlerde de çalışmaları sürdürmeyi düşünüyoruz. Yalnız Türkiye'de değil bütün dünyada keşke her yer yeşillendirilebilse. Ağaçlandırma çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz."

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 15:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?