3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Validen Denizlispor'a destek

VALİ ERKMEN'DEN DENİZLİSPOR'A DESTEK

Denizlispor yönetim kurulu Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 2 ay önce göreve gelen Denizlispor yönetim kurulu, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin ardından Vali Yavuz Erkmen'i de ziyaret ederek destek istedi. Ziyarette Denizli Valisi Yavuz Erkmen'e Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy ve Teknik Direkör Hamza Hamzaoğlu tarafından kaşkol ve üzerinde ismi yazılı 20 numaralı Denizlispor forması hediye edildi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ziyarette yaptığı konuşmada, Vali Erkmen'in bugüne kadar Denizlispor'a her türlü desteği verdiğini belirterek, "Valimiz zor dönemlerde bizim hep yanımızda oldu. Her maçımızı gelip izledi ve destek oldu. Denizlispor yeniden Süper Lige çıkmayı hedefliyor. Bu zorlu maratonda valimizi yine yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Denizlispor yönetimini ağırlamaktan mutlu olduğunu belirten Vali Yavuz Erkmen ise, Denizlispor'un Denizli'nin dışa açılan yüzü olduğunu belirterek, "Sorumluluk sadece yönetimde değil, şehir olarak hepimizde. El birliğiyle bu takımı yeniden Süper Lige çıkaracağız. Taraftarlarımız takımı yalnız bıramamalı. Teknik heyet ve futbolcularımız da elinden geleni yapacaktır. Denizlililer'in maddi ve manevi takıma sahip çıkmasını istiyorum" dedi.

VALİ ERKMEN'DEN DENİZLİSPOR'A DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 17:03:03
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 17:33:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?