3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Validen engelli öğrencilere ödül

VALİDEN GÖRME ENGELİ ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Denizli Valisi Yavuz Erkmen 2009 yılında ilköğretimden mezun olup seviye belirleme sınavına giren ve Anadolu liselerini kazanan 10 öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Denizli Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ödül törenine Vali Yavuz Erkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Avukat Hasan Himmetli ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ile öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Ödül Töreni Vali Yavuz Erkmen'in konuşmasıyla başladı, Erkmen "Anadolu Liselerini kazanan çocuklarımıza, onları yetiştiren öğretmenlerimize, velilerimize ve okulumuza her türlü desteği veren derneğimize teşekkür ediyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Engelli olmak utanılacak bir olay değildir. Bu çocuklarımızın almış oldukları eğitim takdir edilecek bir olaydır. Bütün temennimiz gelecekte onları daha iyi yerlerde görmek" diye konuştu.

Engelli çocukların ailelerine de çağrıda bulunan Vali Erkmen, bu ailelerin çocuklarını mutlaka okula göndermelerini, eğitim almalarını sağlamalarını, eğer maddi zorluktan dolayı çocuklarını okula gönderemiyorlarsa kendilerinin onlara yardımcı olacağını söyledi. Konuşmaların ardından Anadolu Liselerini kazanan on görme engelli öğrenci Vali Erkmen tarafından altınla ödüllendirildi. Vali Erkmen, öğrencileri tek tek kutlayarak altınlarını taktı.

VALİDEN GÖRME ENGELİ ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
VALİDEN GÖRME ENGELİ ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 17:31:04
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 17:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?