5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Vali'den veda ziyaretleri

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Denizli Valisi Gazi Şimşek, veda turlarını sürdürüyor. 

Vali Gazi Şimşek, Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Ticaret Borsası (DTB), Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek, oda başkanları ve üyelerle vedalaştı. İlk olarak ziyaret ettiği DSO'da oda başkanı Müjdat Keçeci ile görüşen Vali Şimşek, daha sonra Denizli Ticaret Odası'na geçti. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel ile görüşen Vali Şimşek, Ticaret Odası ile uyumlu ve verimli çalışmalara imza attıklarını ve gönlünün her zaman Denizli'de olacağını söyledi. Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yüksel de, Vali Şimşek'le üç güzel ve verimli yıl geçirdiklerini belirterek, "Sayın valimizin güler yüzlülüğü, her zaman ulaşılabilir olması ve sorunlarımıza çözüm konusunda verdiği destek, bizim en büyük yardımcımızdı. Kendileriyle her zaman uyum içerisinde çalıştık ve bu yüzden kendimizi şanslı sayıyoruz. Kendilerini bundan sonraki hayatlarında daha yüksek bir mevkide görev almış olarak görmek bizi son derece memnun edecektir" dedi. 

Ziyaret sonunda DTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel, Vali Şimşek'e yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket vererek, vazo hediye etti. Vali Şimşek, daha sonra DTB ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na giderek oda başkanları ve üyelerle vedalaştı. Son olarak İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi'ni ziyaret eden Vali Şimşek, meclis üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı. Vali Şimşek, İl Genel Meclisi ile Denizli'de önemli çalışmalar yaparak birçok yatırıma imza attıklarını belirterek, "Bu başarılarda valiliğimizin ve İl Genel Meclis'inin uyumlu ve fedakar çalışması rol oynamıştır" diye konuştu. 

Vali Şimşek'e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İ. Hayrullah Sun tarafından kilim hediye edildi. 

Gün boyu veda ziyaretlerini sürdüren Vali Şimşek, akşam da spastik engelli misafirlerini makamında kabul etti. Denizli Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği'nin spastik engelli çocuklarını valilik bahçesinde kabul eden Vali Şimşek, çocuklarla tek tek ilgilendi. Oldukça duygulu anların yaşandığı veda ziyaretinde, Şimşek, engelli çocukların eğitimden mahrum bırakılmamasını isteyerek, "Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu'nda 2 sınıfı engelli öğrencilerimize ayırdık. Tamamen engelli öğrencilerimiz için hazırlanmış bir okulda eğitimlerini sürdürmeleri bizim tek dileğimiz" şeklinde konuştu. 

Ziyarette spastik engelli çocuklar, Vali Şimşek'e çiçek verdi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 11:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?