3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Validen yangın mağduru aileye bin YTL yardım

Denizli Valisi Gazi Şimşek, evi yanan mağdur ailenin acısını paylaşmak için aileyi çıktıkları çadırda ziyaret etti. Deliktaş Mahallesi 2232/2 Sokak 7 No’lu evde ikamet eden Mehmet Gülderen, 8 Mayıs tarihinde gece saat 03.00’da elektrik kontağından çıkan yangınla evini tamamen kaybetti.

Evli ve 2 çocuk sahibi olan Mehmet Gülderen’in yangın gecesi eşi ve çocuklarının evde olmayışı büyük felaketi önledi. Gece komşuların yangını fark etmesiyle evde uyumakta olan Mehmet Gülderen, komşuları tarafından yanan evden yaralı olarak kurtarıldı.

Yangından sonra Denizli Valiliği, mağdur Mehmet Gülderen için ilk etapta 2 çadır ve 150 YTL’lik yardımda bulundu. Denizli Valisi Gazi Şimşek, yanında Vali Yardımcısı Muhsin Çadmadım ile birlikte mağdur Mehmet Gülderen’in acısını paylaşmak için Gülderen ailesini yanan evlerinde ziyaret etti.

Vali Gazi Şimşek ziyarette, hayırseverlerin ve Denizli Valiliği’nin katkılarıyla yanan evin yerine yeni bir ev yapılacağını, ev yapılıncaya kadar çadır ve ev eşyası temin ettiklerini ifade etti. Vali Şimşek, acil ihtiyaçlarının karşılanması için 1.000 YTL tutarındaki çeki Gülderen ailesine takdim etti. Gülderen’in çadırında Gülderen ailesi ve komşularıyla sohbet eden Vali Şimşek, bir daha bu tür felaketlerin yaşanmamasını diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 12:59:23
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 16:03:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?