3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Vali'den yılbaşı ziyaretleri

Yeni yıla girilmesine saatler kala Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri kurumları ziyaret ederek, görevlilerin yeni yıllarını kutladı.


Yenişehir Polis Merkezi, Yenişehir 112 Acil Servis Merkezi, Bahçelievler İtfaiye Müdürlüğü ve Başkarcı Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden Vali Erkmen ve protokol üyeleri, Çocuk Evi ve Çocuk Yuvasında kalan çocuklarla, Huzurevi sakinlerini de ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar.Vali Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Jandarma Komutanı Albay Ali Çardakcı, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı, Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Altın'ın katıldığı ziyaretler, Yenişehir Polis Merkezi'nden başladı. Burada görevli polis memurları ile bir araya gelen Vali Erkmen, yeni yılın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri daha sonra İtfaiye 112 Acil Servis Merkezi, Müdürlüğü ve Başkarcı Jandarma Karakolu'nu ziyaret ettiler. Jandarma Karakolu'nda askerlere hitap eden Vali Erkmen, ailelerinden uzak yeni yıla girmenin burukluk yaşatmamasını, bulundukları yerinde bir aile ortamı olduğunu söyledi. Burada da görevlilerin yeni yıllarını kutlayan Vali Erkmen, görevlilere başarılar diledi. Vali Erkmen daha sonra Yetiştirme Yurdu'nda kalan bazı kız öğrencilerin yerleştirildiği Kız Evini ziyaret etti. Burada çocuklarla sohbet eden Vali Erkmen, çocukların hazırladıkları ikramlardan yiyerek istekleri ve sorunlarını dinledi. Protokol üyeleri son olarak Çocuk Yuvasında kalan çocuklarla, Huzurevi sakinlerini de ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar.

İha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 13:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?