6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Valilik bayram önlemlerini açıkladı

Denizli Valisi Gazi Şimşek, vatandaşların, Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için ek önlemler alındığını belirtti.
Vali Gazi Şimşek, alışveriş merkezleri, terminal ve otobüs durakları gibi yerlerde meydana gelebilecek hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karşı mıntıka karakollarına bağlı ekiplerin görev başında olacağını açıkladı. Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmet Şubesi ve Trafik Denetleme Şubesi ekiplerinin Çamlık Caddesi, Kenan Evren Bulvarı, Delikliçınar Meydanı, Bayramyeri, Atatürk Bulvarı, İncilipınar ve Demokrasi Meydanı’nda sürekli devriye gezeceğini belirten Vali Şimşek, "Olası terör olaylarına karşı halkın yoğun olarak bulunacağı yerlerde Terörle Mücadele Şubesi ekipleri özel önlemler alacak. Pamukkale’ye gelecek yerli ve yabancı ziyaretçilerin istek ve başvuruları, Turizm Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından karşılanacak. Jandarma ekipleri de kendi bölgelerinde kontroller yapacak. Turistik tesislerin yoğun olarak bulunduğu Pamukkale ve Karahayıt beldelerinde, motorlu ve yaya devriyeler görevlendirilecek" dedi.
Vali Şimşek, Türk Telekom, TEDAŞ, İl Sağlık Müdürlüğü ve Denizli Devlet Hastanesi’nde de hizmetlerin eksiksiz devamı için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.
denizli
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 11:42:18
Güncelleme :26 Kasım 2004 Cuma 17:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?