3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Valiye 'kardeş' ziyareti

VALİ ERKMEN'E ZİYARET

Denizli Belediyesi ile Hollanda'nın Almelo Belediyesi arasındaki kardeş şehir protokolünün yenilenmesi için Denizli'ye gelen Almelo Belediye Başkanı Jon Hermans Vali Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Almelo Belediye Başkanı Jon Hermans, Almelo Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Genel Sekreteri ve Dış İlişkiler Sorumlusu da katıldı. Ziyarette konuşan Vali Yavuz Erkmen, Almelo Belediye Başkanı Jon Hermans'ı Denizli'de görmekten mutluluk duyduklarını söyleyerek, "İnşallah iki şehir arasındaki ilişkiler bundan sonra artarak devam eder ve iki kent açısından güzel sonuçlar doğurur. Biz bütün kurumlar bazında her türlü işbirliğine hazırız. Milli Eğitim, Sosyal Hizmetler ve diğer protokol çerçevesinde yer alan başlıklar konusunda her türlü desteğe hazırız. Türkiye'de mesleki eğitimin en iyi uygulandığı il Denizli. Günden güne de mesleki eğitime olan ilgi artıyor" dedi.

Almelo Belediye Başkanı Jon Hermans da aynı dilekleri kendilerinin de temenni ettiklerini söyleyerek, "Protokolde belirlediğimiz başlıklar iki taraf içinde çok önemli. Yeni protokolde özellikle mesleki eğitim konusunda işbirliğini desteklemek amacıyla konu başlığı belirledik" diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen ziyaretin anısına Almelo Belediye Başkanı Jon Hermans'a ve diğer konuklara Denizli ürünlerinden oluşan hediye verdi. Almelo Belediye Başkanı Jon Hermans da Vali Yavuz Erkmen'e hediye takdim etti.

VALİ ERKMEN'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 11:19:05
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 13:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?