2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Varsın bu gecikme için bizi eleştirsinler!

DENİZLİ'DE ALTYAPIDA SONA YAKLAŞILDI

Denizli Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısında, tamamlanmasına az kalan alt yapının ardından başlayacak olan üstyapı projeleri tartışıldı.

Alt yapının bitimine yaklaşılmasıyla üst yapı projelerinin konuşulduğu mecliste konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Denizli Belediyesi'nin böylesine büyük bir projeye imza atmasının gururunu yaşadıklarını belirterek, “Alt yapı projesi, çağdaş ve bir dünya kenti yolunda ilerleyen Denizli için milli bir projedir. Üst yapı da aynı şekilde olacak. Bu projeler siyaset üstü projelerdir. Herkes, bu meclis de dahil, bu projelere sahip çıkmalıdır. Projelerin amacı unutulmamalı" dedi. Binlerce insanın çalıştığı bu denli büyük projelerde ufak tefek eksiklikler olabileceğini kaydeden Zolana, "Bizlerin görevi bu zararsız eksiklikleri tüm projeye mal etmek yerine, giderilmesi için çaba göstermektir" şeklinde konuştu.

Alt yapı çalışmalarının 3 bölgede tamamen bittiğini, kalan son bölge de ise çalışmaların bu ay sonunda tamamlanacağını ifade eden Osman Zolan, Haziran ayı sonunda alt yapı çalışmalarının bitmesi gerektiği ile ilgili eleştiriler olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Temmuz ayının başındayız. İki yıldır sürdürdüğümüz bu denli büyük bir projeyi bitirmenin onurunu yaşarken, varsın bu gecikme için bizi eleştirsinler. Bu denli büyük bir projede böylesine bir gecikmeyi biz gurur olarak görüyoruz. Alt yapı çalışmaları 3 bölgede tamamen bitti. Son bölgede ise 15-20 günlük bir gecikme olacak"

DENİZLİ'DE ALTYAPIDA SONA YAKLAŞILDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 11:52:04
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 14:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?